Sunday, November 17, 2013

REEL ROCK TOUR 8 – Festival penjačkog filma
Dom omladine Beograda, Velika sala i Amerikana, 19. novembar, 19:00 časova

Prošle godine promocija filma „REEL ROCK TOUR 7“ održana je sali Kulturnog centra REX u Beogradu. Ovoga puta planira se organizacija ovog događaja u još dva grada, Nišu i Novom Sadu i sam projekat je podržan od strane Ambasade SAD u Beogradu.
Za one koji ne znaju, Reel Rock Film Tour je omnibus kratkih filmova koji predstavlja neke od najvećih podviga u svetu slobodnog penjanja i alpinizma zabeleženih filmskom kamerom. Ovogodišnje, osmo izdanje ovog filma, REEL ROCK 8, prikazuje se na preko 400 lokacija širom sveta. Po drugi put, beogradska publika moći će da uživa u ova četiri dvadesetominutna filma, koja govore o savladavanju najtežih svetskih penjačkih smerova, o prvenstvenim usponima, borbi u vrhovima Himalaja, o penjanju koje pomera granice ljudskih mogućnosti.
Ulaz na festival će biti slobodan. Tokom večeri svi posetioci će moći da učestvuju u podeli poklona koje su obezbedili partneri ovog projekta. Ovo je prava prilika za svakog ko je zainteresovan da sazna nešto više o svetu penjanja, da se upozna sa loklanom penjačkom zajednicom, a možda čak i dobije nagradu u vidu besplatnih termina za vežbanje na veštačkoj steni ili besplatnih kurseva sportskog penjanja u nekom od beogradskih klubova.
Ne propustite ovaj jedinstveni dogadjaj, jer ova četiri uzbudljiva filma će vas držati na ivici sedišta od početka do kraja!
Više informacija na www.reelrocktour.com

0 коментара :

Post a Comment