Friday, June 14, 2013

Poklon umetnika Pero Art Centra za dom ,,Moše Pijade’’U subotu , 15. juna 2013. godine u prostorijama doma ,,Moše Pijade’’,  slikari Pero Art Centra, Iva Bendelja i Biljana Nonković , će oslikati zid  za decu bez roditeljskog staranja.
Ovaj projekat je ideja Pero Art Centra i Aiesec organizacije. ,,Zajedničkim radom na  Aiesecovom projektu ,, Život bez granica’’ došli smo na ideju da deci iz doma ulepšamo životni prostor a ujedno i da im i pokažemo da postoje ljudi koji žele da im pomognu, a da je nečija inicijativa dobar početak za to.’’- izjavila je Aleksandra Petrović, PR menadžer Pero Art Centra.
Diplomirani slikari, Iva Bendelja i Biljana Nonković će se potruditi da rad na  projektu bude zanimljiv za decu i da im poklone deo svoje kreativnosti i mašte. ,,Ponosni smo na naše slikare, koje će nesebično odvojiti svoje vreme i talenat kako bi deci ulepšali dom. Smatram da je ovaj projekat sjajna prilika da podstaknemo kompanije i ljude dobre volje da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. ‘’ – dodao je direktor Pero Art Centra, Milan Paradinović,
Ovom prilikom Pero Art Centar i Aiesec pozivaju sve društveno odgovorne kompanije da se uključe u projekat i pomognu domu ,,Moše Pijade’’.

0 коментара :

Post a Comment